Platges connectades

L’estiu de 2016 es va implantar amb gran èxit de demanda el servei “Cala Salada, platja connectada”. L’accés a la platja de cala Salada està limitat, per motius mediambientals i de seguretat, a vehicles de transport públic i d’emergències. Es disposa d’un servei especial d’autobús durant l’estiu i d’un aparcament gratuït ubicat a la zona esportiva de Can Coix; la freqüència de l’autobús és cada 15 minuts. També es pot accedir a la platja per mitjà de la barca que surt des del port de Sant Antoni de Portmany.

Per a la temporada estival de 2017 es farà una nova experiència amb la platja de Benirràs. Encara que no es planteja el tancament total de l’accés a la platja de forma general, sí es planteja realitzar-lo parcialment els diumenges. Aquesta línia entre Can Coroner i Benirràs estarà en coordinació amb la línia 20 entre Eivissa i Sant Joan-Portinatx.

Cala Salada

 

 • Parking Can Coix
  Gratis
 • Bus
  L34 Estació bus Sant Antoni - Can Coix - Cala Salada
 • Barca
  Port Sant Antoni - Cala Salada
  Anada: 10:30h - 12:00h - 12:30h - 13:30h
  Tornada: 12:45h - 16:00h - 17:30h
 • Cotxe (10:00h - 18:00h)
  Accés limitat: Evitem el col·lapse de vehicles privats i les dificultats d'accés per als serveis d'emergència que posen en risc la seguretat
 • Mapa
  Veure el mapa

  [Mapa - Cala Salada]