Réclamations et suggestions

Vous trouverez ci-dessous un formulaire de contact pour nous faire parvenir vos éventuelles suggestions ou réclamations.

Coordonnées personnelles

Adresse de notification

Renseignements essentiels pour traiter la réclamation ou la suggestion

Exposition des faits

Texte à identifier Rafraîchir le CAPTCHA

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LPD"), "CTM" li informa que, mitjançant l'emplenament del formulari, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer d'usuaris del lloc web de "CTM", amb l'única fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, enviar-li informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica de "CTM". "CTM" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda en aquest fitxer.

Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta "CTM", amb domicili en/ C Eusebi Estada, 28 1r 07004 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya). Podrà exercir els drets abans esmentats a través del formulari de modificació o cancel·lació de dades, o bé, a través del formulari de contacte.