Notícies i esdeveniments

Actualitat

Viu les festes de Sant Jordi sense preocupar-te del cotxe

Perquè gaudeixis de les diferents activitats programades, et recomanem que deixis el cotxe a casa i utilitzis el transport públic regular

El programa de festes de Sant Jordi ja està en marxa. Perquè gaudeixis de les diferents activitats programades, et recomanem que deixis el cotxe a casa i utilitzis el transport públic regular.

Entre els plans previstos, destaquem la Festa Guateke, amb Dj Pep Pilot de l'associació Retro, i l'actuació del grup Los Diablos. Tot això tindrà lloc el dissabte 21 d'abril a partir de les 22,00 hores.

Diumenge, per la seva banda, a les 21,00 hores, se celebrarà Nits de Formentera, un concert en el que participaran Aires Formenterencs, ImaràntiaXomeu Joan i caramelles de Formentera.

A més, ia causa del mal temps del passat cap de setmana, es van anul·lar les activitats previstes. Així que el proper divendres, 27 d’abril, estaran Els Mals Esperits, que seran l'avantsala del mític 'Correbars'

Des de les 21,00 hores, diferents establiments de Sant Jordi oferiran canya i pintxo a mòdics preus, que podràs degustar amb la música de The FrigolosDr.TraperoDj ChemaBack BeatThe Watermelon Kings Discover.

Per ampliar la informació, consulteu el programa de festa en aquest enllaç: http://www.santjosep.org/wp-content/uploads/2018/04/SANT-JORDI-2018.pdf

Consulta els horaris de les línies que més et convinguin i recorda que 'Nit Bus' posa a la teva disposició nombrosos serveis entre les diferents poblacions, fins a les 03,00 hores de la matinada.

No t'oblidis de la teva targeta i aprofita't dels descomptes. Si ets titular de la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.