Notícies i esdeveniments

Actualitat

La línia d’autobús L14 alterarà el seu servei a causa de la cursa 5K Platja d’en Bossa de l'1 de març.

La línia d’autobús L14 alterarà el seu servei a causa de la cursa 5K Platja d’en Bossa de l'1 de març.

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa informa que el servei de la línia d’autobús L14 (la que connecta el municipi d’Eivissa amb Platja d’en Bossa) registrarà lleugeres alteracions a causa de la cursa 5K Platja d’en Bossa, que es celebrarà l'1 de març.

En principi, l’única expedició de la L14 que no s’oferirà és la de les 9.30h des de Platja d’en Bossa a l’estació d’autobusos Cetis degut a les restriccions de circulació previstes durant la celebració d’aquesta competició.

Quant als serveis de la L14 des de l’Estació d’autobusos Cetis, l’expedició de les 9 hores no podrà realitzar el recorregut complet pel tancament de carrers durant la cursa. Per tant, amb motiu de la impossibilitat de circular per l’Avinguda Pere Matutes Noguera, quan l’autobús arribi a la parada Malacosta, en lloc de continuar amb l’itinerari habitual, tornarà cap a l’Estació d’autobusos Cetis aturant a les parades corresponents d’aquesta línia.

Respecte a l’expedició de les 10 hores de la L14 des de l’Estació d’autobús en destinació Platja d’en Bossa, la seua realització dependrà de si ha conclòs el dispositiu de seguretat de la competició i del restabliment de la circulació per aquella zona. En el cas que continuïn  les restriccions, l’autobús modificarà l’itinerari i, igual que el de les 9h, arribarà a la parada Malacosta, en lloc de continuar amb l’itinerari habitual, tornarà cap a l’Estació d’autobusos Cetis aturant a les parades corresponents d’aquesta línia. Com a conseqüència, tampoc es podrà oferir l’expedició des de Platja d’en Bossa prevista a les 10.30 hores.

Per últim, el Departament de Transports recorda que tota la informació relacionada amb el transport públic es pot consultar a la pàgina web (www.conselldeivissa.es) i a les xarxes socials del Consell Insular d’Eivissa i a la pàgina web del TIB eivissa.tib.org/es