Notícies i esdeveniments

Actualitat

La L8 augmenta les freqüències per afavorir el transport d'estudiants 

Des del 19 de febrer, la freqüència horària dels autobusos s'ha reduït de 60 a 30 minuts durant els matins dels dies lectius

La L8 que connecta Sant Antoni- Sant Josep -Eivissa ha incrementat les seves freqüències per afavorir el transport dels estudiants durant el període lectiu. 

Des del 19 de febrer, la freqüència horària dels autobusos s'ha reduït de 60 a 30 minuts durant els matins dels dies lectius, coincidint amb l'horari escolar. 

També es retarda l'últim autobús que parteix cada dia des de la ciutat d'Eivissa, adequant-se als centres educatius que acaben les seves classes a última hora de la tarda.

D'aquesta forma, de dilluns a divendres, els autobusos sortiran des de l'estació de Sant Antoni cada mitja hora, de 6.30 a 14.30 hores. Des de la parada d'Isidor Macabich, a la ciutat d'Eivissa, partiran cada mitja hora, entre les 7.30 i les 15.30 hores. 

A la tarda, la línia recupera la freqüència d'una hora en tots dos sentits. Així, des de les 15.30 a les 20.30 hores, els autobusos partiran des de l'estació de Sant Antoni, i també des de la parada d'Eivissa, entre 16.30 i les 21.30 hores. 

Com a novetat, l'última sortida des d'Eivissa es retarda a les 21.45 hores per afavorir als alumnes que assisteixen a centres educatius amb horaris de tarda.

Els dissabtes les freqüències seguiran sent d'una hora. Els diumenges i festius aquesta línia no presta servei.