Notícies i esdeveniments

Actualitat

Gaudeix del Carnestoltes d'una forma més fàcil i còmoda

Oblida't d'aparcar i acudeix a totes les celebracions organitzades pels diferents ajuntaments d'una forma més fàcil i còmoda.

Aquest any pots gaudir del Carnestoltes que se celebra en tots els municipis de la illa viatjant en bús.

Oblida't d'aparcar i acudeix a totes les celebracions i activitats organitzades pels diferents ajuntaments d'una forma més fàcil i còmoda. 

Per a això, només has de consultar la parada més propera, triar el millor horari disponible a la pàgina www.eivissa.tib.org i pujar-te a l'autobús amb la teva disfressa més original. 

A manera de resum et recordem que la rúa de Carnestoltes a Vila tindrà lloc aquest diumenge, 11 de febrer, a les 11,30 hores i la de Sant Josep serà aquest mateix dissabte a les 12,00 hores. Les de Sant Antoni i Santa Eulària, per la seva banda, se celebraran dimarts que ve, 13 de febrer, a les 17 hores, ambdues. 

Encara així, en el municipi de Vila els actes comencen avui mateix -dijous- amb el Dijous Llarder i la tradicional festa de la truita, mentre que el dissabte a la tarda, a la plaça Albert i Nieto, se celebrarà una festa infantil de Carnestoltes. Els festejos s'allargaran durant tota la setmana fins a dimecres que ve quan es donin finalitzats els festejos amb l'Enterrament de la Sardina (18 hores) al Parc de la Pau. 

Aprofita els descomptes de les targetes de transport i oblida't de conduir i, millor encara, d'aparcar. 

I recorda que si ets titular de la T-Daurada o la T-Jove podràs viatjar gratis.