Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell d’Eivissa ofereix el servei per renovar la targeta de descompte del bus de Palma

Des del passat 5 de setembre de 2019, els residents a l’illa i els estudiants poden sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o a la seu electrònica de la institució aquesta targeta, però per renovar-la feia falta acudir a Mallorca.

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa ha posat en marxa un nou servei per renovar la targeta de descompte que poden sol·licitar els eivissencs per utilitzar el transport públic de Palma. Des del passat 5 de setembre de 2019, els residents a l’illa i els estudiants poden sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o a la seu electrònica de la institució aquesta targeta, però per renovar-la feia falta acudir a Mallorca.

“Les targetes generals s’emeten amb una validesa d’un any, mentre que les dels estudiants caduquen el 21 d’agost de cada any. L’anterior equip de govern no ho havia previst i per actualitzar-la feia falta acudir a una de les oficines detallades a la sol·licitud i totes estan a Palma. Un dels primers tràmits que realitzàrem en entrar al departament va ser sol·licitar una màquina per poder evitar aquesta molèstia als eivissencs”, ha declarat el conseller de Transports, Innovació, Participació i Transparència, Javier Torres.

Les persones interessades a renovar la seua targeta de descompte o a demanar-ne una de nova poden fer-ho telemàticament a través de la seu electrònica (https://seu.conselldeivissa.es) o de manera presencial a l’OAC, encara que abans és necessari sol·licitar cita prèvia al telèfon 871 551 871.