Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell d’Eivissa incorpora el servei de transport públic a demanda

El Consell d’Eivissa posarà a la disposició dels eivissencs que depenguin del transport públic, i que hagin de sortir de casa per alguns dels motius que permet el Reial decret de l'Estat d'Alarma, un servei de bus a demanda de dilluns a divendres.

El Consell d’Eivissa posarà a la disposició dels eivissencs que depenguin del transport públic, i que hagin de sortir de casa per alguns dels motius que permet el Reial decret de l'Estat d'Alarma, un servei de bus a demanda de dilluns a divendres. Es tracta d'una mesura pensada per “cobrir a tothom i fer-ho de la forma més eficient possible”, després de la supressió de línies i la rebaixa del nombre de freqüències que es executar dimecres passat per a evitar la propagació del Coronavirus COVID-19.

“Hem treballat amb les empreses per activar aquest servei de transport públic a demanda, que ofereix una opció i donar servei a la gent que depèn del transport públic per anar a treballar, a fer la compra o a buscar medicines a la farmàcia, i que sigui el més eficient possible”, ha explicat el vicepresident segon i conseller de Participació, Transparència, Innovació i Transports, Javier Torres.

Les companyies concessionàries han posat a la disposició dels usuaris telèfons de contacte i correus electrònics per reservar aquest nou servei. Si el bus a demanda es requereix a primera hora del matí s'haurà de sol·licitar abans de les 19 hores del dia anterior. En canvi, si és al migdia o a la tarda serà suficient amb trucar per telèfon abans de les 11 hores del mateix dia.

Per a més informació es pot trucar al telèfon del Consell Insular d’Eivissa (971.19.59.00) o visitar el portal web ‘eivissa.tib.org’.