Notícies i esdeveniments

Actualitat

Aprofita els dies festius per pujar-te al bus

Consulta els horaris del transport públic i no et perdis cap dels plans previstos per aquests dies

La Setmana Santa està a la volta de la cantonada, per la qual cosa et proposem que agafis l'agenda en una mà i els horaris del transport públic en l'altra i no et perdis cap dels plans previstos per aquests dies.

Entre aquests, destaquem els que tindran lloc a Sant Antoni, que es convertirà en l'epicentre d'activitats esportives com l'arribada de les embarcacions de la Ruta de la Sal 2018 o la XVIII Volta a Eivissa / Mountain Bike 2018.

Pel que fa a la Ruta de la Sal, les embarcacions participants arribaran al port de Sant Antoni i estan previstes diferents activitats durant el divendres i el dissabte.

Per altra banda, el port d’Eivissa també serà l'escenari de la sortida de la primera i la segona etapa, el divendres (11 hores) i dissabte (09,00 hores), de la Volta a Eivissa en Mountain Bike. Diumenge, els participants sortiran des del municipi de Sant Antoni. 

Les arribades estan previstes a Sant Antoni, divendres i diumenge, i a Santa Eulària, dissabte.

Finalment, cal recordar les processons religioses que recorreran els municipis d’Eivissa i de Santa Eulària.

A la ciutat de Vila, la més popular és la del Sant Enterrament, prevista el Divendres Sant a partir de les 20,00 hores. Santa Eulària, per la seva banda, és l'escenari del Via Crucis Vivent, el divendres a partir de les 10,00 hores. A la nit, a partir de les 20,00 hores, també tindrà lloc el Sant Enterrament pels carrers del municipi.

Consulta a l'apartat línies, els horaris que més et convinguin i planifica el teu viatge des de casa.

Aprofita els descomptes de la targeta de transport. I recorda que si ets titular de la T-Daurada o la T-Jove podràs viatjar gratis.