Notícies i esdeveniments

Actualitat

Amb autobús a Sant Josep per viure la Mini Flower en família 

Perquè puguis gaudir d'aquest dia d'oci sense haver de conduir et proposem la L8 que uneix Eivissa, Sant Josep i Sant Antoni

El proper dissabte 7 d'abril és el torn dels més petits a les festes de Sant Josep, amb la XI Mini Flower que se celebrarà al centre del poble, després de ser ajornada pel mal temps.

Aquesta activitat familiar, on no faltarà la música, la diversió i les actuacions de màgia, començarà a les 11.30 hores, però no serà l'única. 

La jornada continuarà amb la projecció d'un documental, concerts i la gran Festa Flower Sant Josep. 

Perquè puguis viure aquest dia de festa sense haver de conduir et proposem la L8 que uneix Eivissa, Sant Josep i Sant Antoni.

Els dissabtes comença el seu recorregut a les 6.30 hores en l'estació de Sant Antoni i acaba amb l'últim autobús que surt a les 20.30, també des de l'estació de Sant Antoni, i a les 21.25 hores des de la parada d'Isidor Macabich a Vila.

Per a aquells que vulguin utilitzar el transport públic per assistir a la Festa Flower, que comença a les 22.00 hores, et recomanem combinar l'autobús per a l'anada, amb un altre sistema de transport per a la volta, com el servei de taxi, ja que no hi haurà serveis especials d'autobús en aquesta ocasió.

Consulta els horaris que més et convinguin en l'apartat Línies i gaudeix de les festes de Sant Josep.

Aprofita els descomptes de les targetes de transport i recorda que els nens viatgen gratis, igual que els titulars de la T-Daurada i de la T-Jove.