Notícies i esdeveniments

Actualitat

La L10 s'adapta a les necessitats dels estudiants de l'Escola d’Art

La sortida de l'aeroport es retardarà cinc minuts per arribar a la parada de Cas Tabaquet a les 14.20 hores

El Departament de Transports del Consell d’Eivissa ha realitzat una modificació dels horaris de la Línia 10 Eivissa-Sant Jordi-Aeroport del transport públic insular per a adaptar-los a les necessitats dels alumnes de l’Escola d’Art d’Eivissa. Es tracta d'una reclamació de la direcció del centre, perquè els estudiants puguin acabar les sessions lectives i arribar a temps a l'autobús.

Per a això, el Consell d’Eivissa i l'empresa concessionària han modificat la sortida des de l'aeròdrom des Codolar, que es retardarà cinc minuts. D'aquesta manera, l'autobús arribarà a la parada de Cas Tabaquet a les 14.20 hores i els alumnes tindran temps de finalitzar les classes i agafar el transport públic en direcció a la capital eivissenca. Fins ara, els horaris ho feien impossible i havien d'esperar 30 minuts fins a l'arribada de la següent expedició.

Aquest canvi és efectiu a partir d'aquest dilluns, dia 2 de març de 2020, i afectarà únicament la sortida de les 14.05 hores des de l'aeroport, mentre que la resta de la línia operarà amb les mateixes freqüències i horaris.