Notícies i esdeveniments

Actualitat

Dissabte i diumenge hi haurà alteracions en la L16, que uneix Santa Eulària i Sant Carles

La línia es veurà afectada pel Campionat d'Europa Multiesport 2018

La línia 16, que connecta Santa Eulària i Sant Carles, es veurà afectada pel Campionat d'Europa Multiesport 2018, que se celebrarà a la Vila del Riu durant el dissabte i el diumenge.

Així, el dissabte, 20 d'octubre, entre les 8.30 i les 18.30 hores, el tram de carretera comprès entre la rotonda de Can Blai i la rotonda de Ses Mines, es veurà afectat per la prova ciclista del duatló.

Les expedicions afectades seran les previstes des de les 8.40 fins a les 14.40 hores, cada 60 minuts, i de les 17.40 hores en sentit Santa Eulària-Sant Carles. Totes discorreran per un itinerari alternatiu i es desviaran per la carretera d'Es Canar-Santa Eulària.

En sentit Sant Carles-Santa Eulària, les expedicions afectades seran les compreses entre les 9.00 i les 15.00 hores, cada 60 minuts, i de les 18.00 hores. Aquestes també transcorreran per un itinerari alternatiu i seran desviades per la carretera d'Es Canar-Santa Eulària.

Diumenge, entre les 15.30 i les 18.30 hores, es veurà afectat el mateix tram de la carretera entre la rotonda de Can Blai i la rotonda de ses Mines per la prova ciclista del duatló.

A més, es podrien veure afectades les expedicions de les 18.40 hores de Santa Eulària a Sant Carles, tot i que previsiblement per a aquesta hora finalitzarà la prova i no s'haurà de modificar l'itinerari de la línia. El mateix succeirà amb l'expedició de les 19,40 hores, de Sant Carles a Santa Eulària.

Si ha d'utilitzar el transport públic, consulteu els horaris i viatge amb l'antelació suficient.