Notícies i esdeveniments

Actualitat

Viatja a l'Edat Mitjana i oblida't d'aparcar

Des de dijous i fins diumenge que ve, la ciutat d'Eivissa celebra la tradicional Fira Medieval

Des de dijous i fins diumenge que ve, la ciutat d'Eivissa celebra la tradicional Fira Medieval, que omple els carrers empedrats de Dalt Vila d'espectacles, danses, música, artesania i gastronomia de l'edat mitjana.

Perquè gaudeixis d'aquesta cita, que enguany commemora el vintè aniversari de la declaració d'Eivissa, Patrimoni de la Humanitat, oblida't del vehicle privat i accedeix al recinte emmurallat amb autobús.

Per a l'ocasió, el consistori ha posat en marxa un servei de bus gratuït que enllaça els aparcaments dissuasoris de GESA, Gorg, les piscines de Can Misses i els Multicines amb el centre de la ciutat i amb Es Soto.

En total s'han habilitat tres línies que estaran operatives de les 10.00 a les 15.00 hores i de les 17.00 fins a les 23.00 hores, en cas de la línia 1 i 2, mentre que la línia 3 funcionarà de 10.00 a 23.00 hores, de forma ininterrompuda.

El recorregut de la línia 1 és: Es Soto-Vara de Rei- Pavelló Es Pratet- Aparcament GESA- Aparcament Es Gorg- Av. Espanya Consell d'Eivissa-Vara de Rei- Es Soto

Línia 2: Es Soto-Vara de Rei- Pavelló Es Pratet- Corona- Aparcament Piscines- Aparcament Multicines- Av. Espanya Consell d'Eivissa-Vara de Rei- Es Soto

Línia 3: Es Soto-Vara de Rei-Es Soto