Notícies i esdeveniments

Actualitat

Viatge a la història d'Eivissa, amb autobús

Vila acull diferents museus que permeten conèixer una mica més la història de l'illa

La ciutat d'Eivissa acull diferents museus que permeten conèixer una mica més la història de l'illa.

Des d'aquí, et proposem que aprofitis el dissabte per visitar el Museu Puget, a Dalt Vila, la Casa Broner, el Centre d'Interpretació Madina Yabisa o el mateix Museu d'Art Contemporani, MACE. Totes aquestes instal·lacions obrin de 10,00 a 14,00 hores.

A més, aquestes visites es poden completar amb la visita teatralitzada de Dalt Vila, un passeig pel recinte emmurallat amb actors que t'explicaran cadascun dels secrets que amaga la fortificació renaixentista. Les visites teatralitzades, organitzades per l'Ajuntament de Vila són els dissabtes a les 19,00 hores, prèvia confirmació al 971.399.232 o a informacioturistica@eivissa.es

Si ets dels que t'agrada passejar, deixa el cotxe fora de la ciutat i oblidat de buscar aparcament. Estaciona a l'aparcament dissuasori del Gorg o de Gesa i arriba al centre de la ciutat amb la L50.

En cas contrari, si els carrers empredrats de Dalt Vila et semblen excessivament empinats, aprofita i puja't a la L45, que té parades a la Plaça de Vila, a l'Ajuntament i a Dalt Vila, entre altres llocs. Discorre pels carrers d'Eivissa des de les 08,45 i fins a les 19,45 hores amb una freqüència de pas de cada hora.

Consulta l'apartat de Línies i mira quina d'elles és la més convenient a les teves necessitats.

Recorda que si ets titular de la T-Jove o la T-Daurada, viatges gratis, mentre que la resta de titulars podran beneficiar-se d'avantatges i descomptes.