Notícies i esdeveniments

Actualitat

Una cita musical irrepetible amb la L45

La Catedral d'Eivissa acollirà el diumenge, 7 d'abril, una cita amb la música del Cor Ciutat d'Eivissa, la Capella Mallorquina i l'Orquestra Clàssica de Mallorca

La Catedral d'Eivissa acollirà el diumenge, 7 d'abril, una cita irrepetible amb la música del Cor Ciutat d'Eivissa, la Capella Mallorquina i l'Orquestra Clàssica de Mallorca.

En total, 170 músics participaran en el concert Rèquiem de Verdi, que comptarà amb dues sessions: a les 12:30 hores i a les 18:00 hores.

A aquests músics se li sumaran solistes de primer nivell internacional com la soprano Carmen Solís, la mezzosoprano Maria Luisa Corbacho, el tenor Gustavo Peña i el baríton Armando Piña.

L'entrada és gratuïta fins a completar aforament, tot i que cal retirar les entrades a Can Ventosa en horari de matí, de 09:30 hores a 13:30 hores, i de tarda, de 17:30 hores a 20:30 hores.

Si vols assistir al concert pots accedir al recinte emmurallat amb la L45 (Vara de Rey-Dalt Vila-Can Misses-Cases Barates-Cas Serres), que compta amb parades tant a l'estació d'autobusos CETIS, com a l'avinguda d'Espanya i en Isidor Macabich-Jutjats.

Els diumenges, la L45 té expedicions cada hora des de les 08,45 hores i fins a les 19,45 hores.

Si tens alguna de les targetes de transport públic podràs obtenir descomptes i avantatges però si ets el titular de la T-Jove o la T-Daurada viatges gratis.