Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Una cita musical irrepetible amb la L45

La Catedral d'Eivissa acollirà el diumenge, 7 d'abril, una cita amb la música del Cor Ciutat d'Eivissa, la Capella Mallorquina i l'Orquestra Clàssica de Mallorca

La Catedral d'Eivissa acollirà el diumenge, 7 d'abril, una cita irrepetible amb la música del Cor Ciutat d'Eivissa, la Capella Mallorquina i l'Orquestra Clàssica de Mallorca.

En total, 170 músics participaran en el concert Rèquiem de Verdi, que comptarà amb dues sessions: a les 12:30 hores i a les 18:00 hores.

A aquests músics se li sumaran solistes de primer nivell internacional com la soprano Carmen Solís, la mezzosoprano Maria Luisa Corbacho, el tenor Gustavo Peña i el baríton Armando Piña.

L'entrada és gratuïta fins a completar aforament, tot i que cal retirar les entrades a Can Ventosa en horari de matí, de 09:30 hores a 13:30 hores, i de tarda, de 17:30 hores a 20:30 hores.

Si vols assistir al concert pots accedir al recinte emmurallat amb la L45 (Vara de Rey-Dalt Vila-Can Misses-Cases Barates-Cas Serres), que compta amb parades tant a l'estació d'autobusos CETIS, com a l'avinguda d'Espanya i en Isidor Macabich-Jutjats.

Els diumenges, la L45 té expedicions cada hora des de les 08,45 hores i fins a les 19,45 hores.

Si tens alguna de les targetes de transport públic podràs obtenir descomptes i avantatges però si ets el titular de la T-Jove o la T-Daurada viatges gratis.