Notícies i esdeveniments

Actualitat

Puja al bus i gaudeix de la batalla més divertida de Sant Antoni

Per aquest cap de setmana et proposem la ja tradicional festa de cartaginesos i romans

El programa de festes de Sant Antoni continua amb la celebració de diferents actes.

Per aquest cap de setmana et proposem la ja tradicional festa de cartaginesos i romans que tindrà lloc el divendres, per als més petits, i el dissabte, per als més grans.

Divendres, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la batalla infantil de l'aigua, amb festa de l'escuma i animació a la platja de s'Arenal.

A partir de les 20 hores se celebrarà el berenar de les tropes infantils per continuar amb un espectacle de dansa, que interpretarà una adaptació d'Alícia al País de les Meravelles.

Dissabte, a les 18 hores, arranca la XIV festa de cartaginesos i romans, un espectacle de color i diversió que tindrà lloc a la platja de s'Arenal.

Després de la concentració de les respectives tropes i la seva desfilada pels carrers de Sant Antoni, a les 19,30 hores, es trobaran a la platja per, minuts després, iniciar la gran batalla de tomàquets.

A aquesta divertida batalla li seguiran una torrada de germanor i el concert de Stone Corners. La jornada finalitzarà amb la música d'Amparanoia, la banda liderada per Amparo Sánchez i que s'emmarca dins del 20è aniversari del grup.

Tria la línia que més et convingui al web eivissa.tib.org i gaudeix de la batalla més divertida sense preocupar-te per buscar aparcament.

Si ets titular d'alguna de les targetes de transport, podràs beneficiar de descomptes. I recorda que si tens la T-Jove o la T-Daurada, viatges gratis.