Notícies i esdeveniments

Actualitat

Reobertura de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa

Al llarg de la primera jornada, diversos informadors localitzats a les parades del municipi s'han encarregat d'explicar als usuaris els canvis

L'Estació d'Autobusos d'Eivissa (CETIS) ha començat a funcionar aquest dilluns, 4 de març, reestructurant així les parades i recorreguts de les línies que conformen el transport públic de l'illa.

Al llarg de la primera jornada, diversos informadors localitzats a les parades del municipi s'han encarregat d'explicar als usuaris els canvis que experimenten els recorreguts de les diferents línies.

El president del Consell, Vicent Torres, la consellera de Presidència, Pilar Costa, i l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, han visitat les instal·lacions de l'estació durant el seu primer dia d'operacions.

Torres ha assenyalat que es tracta d'un dia de "molta satisfacció" perquè a partir d'avui es dóna "un nou servei a tots els ciutadans".

L'alcalde de Vila, Rafa Ruiz, per la seva banda, ha titllat les instal·lacions de "polivalents i modernes" i ha assenyalat que la jornada d'avui era "molt esperada".

La directora de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa (CETIS), Ana Sagalés, ha recordat que durant aquests últims mesos s'han realitzat "millores" a l'estació, com el canvi del sentit de gir per als autobusos i la renovació dels sistemes de ventilació i antiincendis.

Amb la reobertura de l'Estació d'Autobusos, Vila comptarà amb dues parades a Isidor Macabich (a l'alçada dels antics jutjats ia l'antiga Delegació del Govern), tres a l'Avinguda Espanya (a l'alçada del bar Fenix, Consell Insular i Delta Discos) i es mantenen les ubicades a l'Avinguda Santa Eulària i l'avinguda Vuit d'Agost.

Per contra, i per tal de millorar l'operativitat del transport públic, s'eliminen les parades existents enfront del Parc de la Pau i les existents en els números 22 (al costat farmàcia) i 30 (Llibreria BlauPress) d'Isidor Macabich, així com la ubicada al carrer País Valencià.

Els autobusos seguiran carregant i descarregant passatgers en totes les parades que es mantenen a la ciutat d'Eivissa.

Només hi haurà excepcions en la primera expedició a Sant Antoni de les 7.15 hores (L03), que sortirà directament des del CETIS, i en les connexions amb Sant Joan (L20), que en les seves freqüències de les 13.00 i de les 19.45 hores també partiran directament des de l'estació.