Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Reobertura de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa

Al llarg de la primera jornada, diversos informadors localitzats a les parades del municipi s'han encarregat d'explicar als usuaris els canvis

L'Estació d'Autobusos d'Eivissa (CETIS) ha començat a funcionar aquest dilluns, 4 de març, reestructurant així les parades i recorreguts de les línies que conformen el transport públic de l'illa.

Al llarg de la primera jornada, diversos informadors localitzats a les parades del municipi s'han encarregat d'explicar als usuaris els canvis que experimenten els recorreguts de les diferents línies.

El president del Consell, Vicent Torres, la consellera de Presidència, Pilar Costa, i l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, han visitat les instal·lacions de l'estació durant el seu primer dia d'operacions.

Torres ha assenyalat que es tracta d'un dia de "molta satisfacció" perquè a partir d'avui es dóna "un nou servei a tots els ciutadans".

L'alcalde de Vila, Rafa Ruiz, per la seva banda, ha titllat les instal·lacions de "polivalents i modernes" i ha assenyalat que la jornada d'avui era "molt esperada".

La directora de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa (CETIS), Ana Sagalés, ha recordat que durant aquests últims mesos s'han realitzat "millores" a l'estació, com el canvi del sentit de gir per als autobusos i la renovació dels sistemes de ventilació i antiincendis.

Amb la reobertura de l'Estació d'Autobusos, Vila comptarà amb dues parades a Isidor Macabich (a l'alçada dels antics jutjats ia l'antiga Delegació del Govern), tres a l'Avinguda Espanya (a l'alçada del bar Fenix, Consell Insular i Delta Discos) i es mantenen les ubicades a l'Avinguda Santa Eulària i l'avinguda Vuit d'Agost.

Per contra, i per tal de millorar l'operativitat del transport públic, s'eliminen les parades existents enfront del Parc de la Pau i les existents en els números 22 (al costat farmàcia) i 30 (Llibreria BlauPress) d'Isidor Macabich, així com la ubicada al carrer País Valencià.

Els autobusos seguiran carregant i descarregant passatgers en totes les parades que es mantenen a la ciutat d'Eivissa.

Només hi haurà excepcions en la primera expedició a Sant Antoni de les 7.15 hores (L03), que sortirà directament des del CETIS, i en les connexions amb Sant Joan (L20), que en les seves freqüències de les 13.00 i de les 19.45 hores també partiran directament des de l'estació.