Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Puja al bus i gaudeix del primer mercat de Nadal de Sant Antoni

El Mercat s'instal·larà a l'entorn de l'església aquest dissabte, dia 15, entre les 11,00 i les 22,00 hores

L'Ajuntament de Sant Antoni, en col·laboració amb diferents establiments, organitza aquest any per primera vegada un mercat de Nadal al carrer.

El Mercat de Nadal de Sant Antoni s'instal·larà a l'entorn de l'església aquest dissabte, dia 15, entre les 11,00 i les 22,00 hores.

Per això, et proposem que t'oblidis del cotxe i optis pel servei de transport públic del Consell d'Eivissa, estalviant buscar aparcament i els embussos.

La línia L03, que uneix Vila amb Sant Antoni, passant per Sant Rafel, té connexions des de les 07,30 hores i fins a les 23,45 hores, amb una freqüència de pas cada 30 minuts.

En el primer Mercat de Nadal podràs adquirir tot tipus d'articles nadalencs a preus populars així com degustar els productes elaborats pels alumnes de cuina de l'IES Sa Serra i d'establiments de restauració del municipi.

En total, hi haurà més de 40 parades instal·lades durant la jornada, entre les que destaquen les APIMAS i associacions sense ànim de lucre.

El dia estarà amenitzat amb música i entreteniment per als més petits.

No t'oblidis de fer servir les Targetes de Transport, amb les que podràs viatjar gratis, si ets usuari de la T-Jove o T-Daurada, i de grans descomptes en la resta dels casos.