Notícies i esdeveniments

Actualitat

Puja al bus i gaudeix del primer mercat de Nadal de Sant Antoni

El Mercat s'instal·larà a l'entorn de l'església aquest dissabte, dia 15, entre les 11,00 i les 22,00 hores

L'Ajuntament de Sant Antoni, en col·laboració amb diferents establiments, organitza aquest any per primera vegada un mercat de Nadal al carrer.

El Mercat de Nadal de Sant Antoni s'instal·larà a l'entorn de l'església aquest dissabte, dia 15, entre les 11,00 i les 22,00 hores.

Per això, et proposem que t'oblidis del cotxe i optis pel servei de transport públic del Consell d'Eivissa, estalviant buscar aparcament i els embussos.

La línia L03, que uneix Vila amb Sant Antoni, passant per Sant Rafel, té connexions des de les 07,30 hores i fins a les 23,45 hores, amb una freqüència de pas cada 30 minuts.

En el primer Mercat de Nadal podràs adquirir tot tipus d'articles nadalencs a preus populars així com degustar els productes elaborats pels alumnes de cuina de l'IES Sa Serra i d'establiments de restauració del municipi.

En total, hi haurà més de 40 parades instal·lades durant la jornada, entre les que destaquen les APIMAS i associacions sense ànim de lucre.

El dia estarà amenitzat amb música i entreteniment per als més petits.

No t'oblidis de fer servir les Targetes de Transport, amb les que podràs viatjar gratis, si ets usuari de la T-Jove o T-Daurada, i de grans descomptes en la resta dels casos.