Notícies i esdeveniments

Actualitat

Puja al bus i gaudeix d'un cap de setmana de teatre

Santa Eulària s'omple durant aquests dies de multitud d'actuacions teatrals dins de la celebració de la sisena edició del Festival Barruguet

Santa Eulària s'omple durant aquests dies de multitud d'actuacions teatrals dins de la celebració de la sisena edició del Festival Barruguet.

El certamen, organitzat per l'Ajuntament de Santa Eulària amb la col·laboració de la Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, agrupa 21 espectacles de 18 companyies diferents amb l'objectiu de promoure les arts escèniques entre el gran públic, especialment entre els nens, i mantenir la seva vessant social, però també de promoció del sector a l'illa.

Al llarg de tot el cap de setmana, als carrers del municipi i en ubicacions com el Teatre Espanya o al Palau de Congressos es succeiran les obres de teatre en horari de matí i de tarda.

Si vols gaudir del Festival Barruguet, la L13 connecta el municipi de Vila amb Santa Eulària amb multitud de freqüències.

Si arribes des d'un altre punt de l'illa, consulta les línies i horaris que millor et convinguin per fer connexió a l'Estació d'Autobusos Cetis.

Recorda que si ets titular de la T-Daurada o la T-Jove pots viatjar gratis.

Pots consultar la programació de les activitats teatrals a www.festivalbarruguet.com