Notícies i esdeveniments

Actualitat

Puja al bus i apunta't a les festes nadalenques de Vila

Les activitats tenen el tret de sortida aquest divendres, a partir de les 18,30 hores

L'Ajuntament de Vila ha programat una extensa quantitat d'activitats perquè el Nadal inundi tots els racons de la ciutat i que tenen el seu tret de sortida a partir d'aquest proper divendres, 30 de novembre, amb l'encesa de llums i el tradicional arbre.

Així, a partir de les 18,30 hores d'aquest divendres, els llums nadalencs il·luminaran la ciutat de Vila al costat del imperiós arbre, ubicat al passeig de Vara de Rey. A més, hi haurà una actuació del Cor Infantil de l'Escola del Patronat Municipal d'Eivissa.

El mateix dia també s'inaugurarà el Mercat de Nadal i productes nadalencs, instal·lat a Vara de Rei, la pista de patinatge artificial que s'ubicarà a la plaça Antoni Albert i Nieto i la fira d'atraccions, al carrer Es Cubells.

Perquè puguis gaudir de totes les activitats previstes i que aparcar no et suposi cap problema et proposem que facis servir el transport públic del Consell d'Eivissa.

Et recordem que tens a la teva disposició L50, que uneix els aparcaments dissuasoris de Gesa i Es Gorg amb el centre de la ciutat amb trajectes cada 30 minuts.

A més, si vols arribar des d'un altre punt de l'illa només has de consultar les línies i els horaris que més et convinguin i recorda que si utilitzes les Targetes de Transport pots obtenir descomptes i viatges gratis.