Notícies i esdeveniments

Actualitat

Música i artesania a Sant Rafel, també amb autobús

Les festes de Sant Rafel han començat amb un programa d'activitats que celebrarà el seu dia gran el proper 24 d'octubre

Les festes de Sant Rafel han començat amb un programa d'activitats que celebrarà el seu dia gran el proper 24 d'octubre, dia del patró de la localitat.
 
Per aquest cap de setmana, el poble de Sant Rafel té previst celebrar diversos actes per homenatjar els seus majors, així com una jornada de música i vermut.
 
Demà, dissabte, des de les 12,00 i fins a les 16,00 hores, el centre social acollirà el 'Vermut Musical a 45 rpm' amb la música de vinils a càrrec dels djs Ric Jazzbo, Marcos Torres, Jordi Cardona, Rocker Stop i Javi Box.
 
Diumenge, des de les 11,00 i fins a les 14,00 hores, se celebrarà una mostra artesanal amenitzada amb un concert de la banda de música de Sant Antoni de Portmany.
 
Per Sant Rafel passen fins a cinc línies d'autobús diferents, així que l'únic que has de fer és mirar quin horari et convé i quina s'adapta millor a les teves necessitats.
 
Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de transport podràs obtenir de grans beneficis. En cas de tenir la T-Jove o la T-Daurada podràs viatjar gratis.