Notícies i esdeveniments

Actualitat

Modificacions en quatre línies del transport públic amb motiu de la Cursa de s’Indiot

La L13, L12A, L12B i L50 comparteixen recorregut amb la versió cicloesportiva de l'esdeveniment

El Consell d’Eivissa informa que quatre línies de transport públic sofriran modificacions diumenge que ve, dia 15 de desembre, amb motiu de la celebració d'una  nova edició de la Cursa de s’Indiot de ciclisme en ruta. Es tracta de la L13, L12A, L12B i L50, que comparteixen recorregut amb la versió cicloesportiva de l'esdeveniment.

La Cursa de s’Indiot està organitzada pel Consell d’Eivissa, amb la direcció tècnica d'Ibiza Blue Challenge, i tindrà una participació de prop de 500 esportistes, entre la versió ciocloesportiva (50 km), la cicloturista (20 km) i la reservada a les categories inferiors i a esportistes adaptats. Les sortides seran a partir de les 10 hores al costat del CEIP S’Olivera, on també estarà la línia de meta.

Línies afectades:

  • Pel que respecta a la L13 Eivissa-Santa Eulària, s'anul·larà la sortida des de Vila a les 9.55 hores i des de Santa Eulària a les 10.15 hores.
  • En la L16 Santa Eulària-Sant Carles s'anul·larà la sortida prevista a les 10.25 hores per la coincidència horària amb el tancament de la cursa en el tram entre la Vila des Riu i la rotonda de ses Mines.
  • Pel que respecta a la L12A i L12B, totes dues amb un recorregut circular que discorre per es Puig d’a Valls i el camí vell de Sant Mateu, poden sofrir retards durant la sortida (entre les 10.10 i les 10.20 hores), encara que no serà necessari anul·lar cap servei. Totes dues línies podrien veure's afectades entre les 11 i les 11.30 hores, quan finalitza s’Indiot.
  • La prova també tindrà incidència en la L50 És Gorg-Eivissa-Puig d’en Valls. En aquest cas, es veurà afectada a la sortida i arribada, per la qual cosa no es farà el circuit entre l'aparcament de GESA, es Puig d’en Valls i s’Olivera dels serveis de les 9.30 i 10 hores (sortida) i de les 11 i les 11.30 hores (arribada).

Els talls al trànsit rodat seran parcials i la circulació s'anirà restablint a mesura que passin els ciclistes, que circularan en un grup compacte. Està previst un temps màxim de 45 minuts de tancament en els trams més afectats.

El circuit serà el mateix que l'any 2018, amb sortida i arribada al carrer Quatre Cantons des Puig d’en Valls. Hi haurà tres quilòmetres de sortida neutralitzada fins a deixar enrere el poble des Puig d’en Valls en direcció a Sant Rafel. Després, el grup completarà un recorregut circular entre les glorietes de l'hipòdrom de Sant Rafel, l'estació de la ITV, la rotonda dels Caçadors, Santa Eulària, es Canar, el camí de Morna i la carretera de Sant Joan.