Notícies i esdeveniments

Actualitat

Mercats hippies i mercats tradicionals d'Eivissa en transport públic

Diferents línies d'autobús ens permeten arribar al Mercat de Las Dalias i al d'Es Canar, o als mercats tradicionals de Sant Josep i de Sant Rafel, entre d'altres

Visitar mercats hippies i mercats tradicionals d'Eivissa sense haver de preocupar-nos per conduir i aparcar és possible gràcies al Sistema de Transport Públic d'Eivissa.
 

Diferents línies d'autobús ens permeten arribar al Mercat de Las Dalias i al d'Es Canar, o als mercats tradicionals de Sant Josep i de Sant Rafel, entre d'altres.

En el cas del mercat de Las Dalias, només cal pujar a la línia L16 Santa Eulària-Las Dalias-Sant Carles, que funciona tots els dies des de les 07,50 i fins les 22,40 hores.

A més, la línia L18-A també connecta Santa Eulària amb el mercat d'Es Canar tots els dies, de dilluns a diumenge, des de les 07,20 fins a les 23,55 hores. 

Per a altres mercats, com el mercat ecològic, local i d'artesania de Sant Josep, que funciona els dissabtes de 9,30 a 13,30 hores, hi ha línies que surten des de diferents parts d'Eivissa, com la L8 Sant Antoni-Sant Josep- Eivissa, l'L9 Sant Antoni-Sant Josep-Aeroport, la L38 Cala Tarida-Sant Josep-Eivissa i la L42 Es Cubells-Sant Josep.

Pel de Sant Rafel, que se celebra cada dijous de 19.00 a 23.30 hores, i es pot uitilitzar la línia L3 Sant Antoni-Sant Rafel-Eivissa.

Recorda que amb la Targeta de Transports podràs beneficiar-te de grans descomptes. En el cas que tinguis la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.