Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les pantalles de l'aeroport d'Eivissa anuncien els serveis i connexions de bus

Diversos monitors de la terminal eivissenca ofereixen informació sobre les línies que connecten l'aeroport amb diferents nuclis de l'illa

Les pantalles de l'aeroport d'Eivissa ofereixen des d'aquest estiu informació sobre els serveis i les connexions de la Xarxa Insular de Transport Públic per a turistes i usuaris.

Després d'un acord assolit entre Consell d'Eivissa i Aeroports Espanyoles i Navegació Aèria (AENA), diversos monitors de la terminal eivissenca ofereixen informació sobre les línies que connecten l'aeroport amb diferents nuclis de l'illa com Vila, Santa Eulària o Sant Antoni.

Les pantalles que anuncien els serveis de transport es troben tant a la zona de recollida d'equipatges com a la terminal d'arribades.

Amb aquesta iniciativa, el Consell d'Eivissa pretén informar els turistes i usuaris de l'aeroport sobre les opcions que tenen per arribar fins al seu destí final amb el transport públic.

És un pas més en l'objectiu de la màxima institució per convertir el transport públic en una alternativa real i més sostenible a l'ús del vehicle privat.