Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les obres del port de Vila afectaran diferents línies d'autobús

Una de les línies afectades és la L50 d'es Gorg

A partir del proper dimarts, 23 d'octubre, i com a conseqüència de les obres que es desenvoluparan al port de Vila, que obligaran a tancar un tram de l'Avinguda Santa Eulària, es produiran alteracions en el transport públic regular de viatgers en autobús.
 
Una de les línies afectades és la L50 d'es Gorg. A causa de les obres, la línia veurà modificat de manera parcial el seu recorregut, realitzant una parada al tram transitable de l'Avinguda de Santa Eulària i recorrerà el carrer Carles III fins a arribar l'Avinguda Ignasi Wallis. Des d'allà, continuarà el seu recorregut fins als aparcaments dissuasoris i Puig d'en Valls.
 
Així mateix, des del Consell d'Eivissa es proposa utilitzar com a parada alternativa a la de l'aparcament d'es Gorg la situada al costat de l'aparcament de la ronda E-10, per on passen la L10 (Eivissa-Sant Jordi-Aeroport), la L12B ( Eivissa-Talamanca-Cap Martinet-Jesús), la L13 (Santa Eulària-Eivissa), la L20 (Eivissa-Sant Llorenç-Sant Joan) i la L25 (Eivissa-Santa Gertrudis-Sant Miquel)
 
La L10, que uneix el centre de Vila amb l'aeroport, suprimirà la parada de l'avinguda Santa Eulària, en el sentit d'entrada a la ciutat. Realitzarà una nova parada a l'interior del recinte portuari, al costat de l'estació marítima de Formentera, per continuar pel primer cinturó de ronda fins Ignasi Wallis i l'Avinguda Isidor Macabich.
 
Finalment, la L12B, que uneix Jesús amb Talamanca i es Cap Martinet, eliminarà la seva parada a l'Avinguda Santa Eulària, en sentit d'entrada a la ciutat.