Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les millors postes de sol d'Eivissa en transport públic

Tant amb la línia regular com amb el servei Platges Connectades podràs arribar amb autobús als capvespres més espectaculars d'Eivissa

La Xarxa de Transport Públic d'Eivissa et permet gaudir de les millors postes de sol de la illa sense haver d'utilitzar el vehicle privat.

Tant amb la línia regular com amb el servei Platges Connectades podràs arribar amb autobús als capvespres més espectaculars d'Eivissa, com poden ser els de Plates de Comte i Benirràs.  

Per aconseguir la platja de Benirràs, per exemple, tens connexions des d'Eivissa (L23), Sant Antoni (L23A), Santa Eulària (L23B), i des de Portinatx (L23C).

Així mateix, fins al mes d'octubre funciona, durant tots els diumenges, el servei d'autobús llançadora. Aquest servei uneix l'aparcament de sa Plana (prop de Can Curuné) fins a la mateixa platja des de les 16.15 i fins a les 00.00 hores.

En el cas de Platges de Comte, compta amb el servei de la línia L4 que la uneix amb l'estació de Sant Antoni

Amb motiu de l'ordenació de l'aparcament de la zona, el bus acosta als usuaris fins a la platja

Si prefereixes gaudir del capvespre en una altra part de la costa d'Eivissa, recorda que en l'actualitat pots arribar a 30 platges de l'illa amb autobús.

Recorda que amb la Targeta de Transports podràs beneficiar-te de grans descomptes. En el cas que tinguis la T-Daurada o la T-Jove viatges gratis.