Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies 12A i 12B alteren un tram del seu recorregut a partir de dimecres

En el cas de la línia 12A no es realitzarà el recorregut comprès entre Jesús i es Cap Martinet, suprimint aquestes parades

Les línies 12A (Isidor Macabich-Can Misses-Puig d'en Valls Jesús-Cap Martinet- Talamanca-CS Vila (Vuit d'Agost) -Isidor Macabich) i 12B (Isidor Macabich- CS Vila (Vuit d'Agost) -Talamanca -Cap Martinet-Jesús-Puig d'en Valls-Can Misses-Av. Espanya-Isidor Macabich) modificaran una part dels seus recorreguts habituals a partir del proper dimecres, 21 de novembre, a causa de les obres d'infraestructures que s'estan duent a terme al municipi d'Eivissa.

Així, i a causa del tancament del carrer de ses Feixes, en el tram de carretera que va cap a es Cap Martinet des de l'Avinguda Vuit d'Agost es modificaran els trajectes de les dues línies durant el temps que durin les obres.

En el cas de la línia 12A no es realitzarà el recorregut comprès entre Jesús i es Cap Martinet, suprimint aquestes parades.

La L12B, per la seva banda, pràcticament no alterarà el seu recorregut, i en lloc de discórrer pel carrer de ses Feixes, ho farà per Talamanca.

Les parades previstes a la línia 12A són: Isidor Macabich-C / País Valencià-Can Misses-Blancadona-Puig d'en Valls-Mobles La Fàbrica-Centre Cultural Jesús-Avinguda Vuit d'Agost-Marina Botafoch-Centre de Salut de Vila -Ignasi Wallis-Isidor Macabich.

Les parades previstes a la línia 12B són: Isidor Macabich-Marina Botafoch (per E10 i Avinguda Vuit d'Agost) -Aqualandia-Centre Cultural de Jesús-Puig d'en Valls-Es Raspallar-Can Misses-Avinguda Espanya-Isidor Macabich.