Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les festes de Sant Antoni, millor amb autobús

Dissabte és una gran oportunitat per degustar diferents receptes d'arròs de matances

La localitat de Sant Antoni continua amb la celebració de les seues festes patronals.

Així, aquest mateix dijous, 17 de gener, se celebra el dia gran del municipi amb la tradicional benedicció d'animals, que tindrà lloc després de la missa. Els actes per aquesta jornada festiva començaran a les 12 hores.

Dissabte, per la seva banda, és una gran oportunitat per degustar diferents receptes d'arròs de matances. A partir de les 11,30 hores s'encendran els focs de la VII Campionat Mundial de Arròs de Matances.

La jornada gastronòmica combina música, diversió i solidaritat. I és que, a més dels arrossos que faran els 50 equips participants, es prepararà un arròs solidari, que recaptarà fons per a l'Associació de Càncer de Mama Metastàtic.

La programació de les festes continuarà el diumenge, a partir de les 10 hores, amb la Fira del Disc, una zona en què els amants de la música podran adquirir, vendre o intercanviar vinils, singles, LP's o CD.

Per poder gaudir de tots aquests plans sense preocupar-te de conduir ni de buscar aparcament, et proposem utilitzar la xarxa de transport públic del Consell d'Eivissa.

La línia L03, que uneix Vila amb Sant Rafel i Sant Antoni, compta amb nombrosos trajectes des de les 07,15 hores, durant el cap de setmana, amb una freqüència de pas de 30 minuts i de 45 minuts, a partir de les 16, 15 hores.

Tot i això, et recomanem que no només li peguis una ullada al programa de festes de Sant Antoni sinó també a les diferents línies i horaris que enllacen diàriament els principals nuclis urbans de l'illa.

Recorda que si ets titular de la T-Jove o la T-Plata pots viatjar gratis, mentre que si ets titular d'altres targetes podràs obtenir descomptes i grans beneficis.