Notícies i esdeveniments

Actualitat

La nit màgica de Sant Joan, en bus

La nit de diumenge diferents localitzacions de l'illa acolliran la celebració de la nit més màgica de l'any, la nit de Sant Joan

La nit de diumenge que diferents localitzacions de l'illa d'Eivissa acollirà la celebració de la nit més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.

Així, al municipi de Vila, les platges de ses Figueretes i Talamanca acolliran les tradicionals foguerons, acompanyades d'actuacions musicals.

Al barri de Can Bonet, a Sant Antoni, se celebrarà la festa impulsada per l'Institut d'Estudis Eivissencs amb foguerons, dimonis, el concert de Rels i altres activitats, a partir de les 18,30 hores.

A Puig d'en Valls, per la seva banda, també se celebra la nit de Sant Joan amb un concurs del típic dolç eivissenc, els macarrons de Sant Joan, i el concert de La Década Prodigiosa, entre d'altres.

Finalment, la localitat de Labritja s'engalanarà el diumenge, des del matí i fins ben entrada la nit, per celebrar el dia gran del seu patró. Així, la jornada de diumenge arrencarà amb el mercat artesanal des de les 09,00 hores i fins les 16,00 hores, per continuar amb diversos concerts. La ja tradicional Flower Power donarà el tret d'inici a partir de les 00,30 hores.

Si vols assistir a algun d'aquests plans, no dubteu a buscar la línia que millor et convingui i oblida't de conduir i buscar aparcament.

La L03-1 et porta fins a Can Bonet mentre que la 12B transita per la platja de Talamanca i voltants i amb la línia 11B podràs arribar a la platja de ses Figueretes.

Per viatjar fins a Sant Joan hi ha diverses alternatives que uneixen el municipi de Labritja amb Vila i amb Santa Euulària.

Recorda que si ets titular la T-Jove o la T-Duarada pots viatjar gratis.