Notícies i esdeveniments

Actualitat

La nit d'art i patrimoni, millor amb autobús

Dansa, concerts, visites guiades i exposicions són algunes de les activitats previstes per aquest dissabte a Vila

El proper dissabte, 15 de setembre, el municipi de Vila gaudirà de la Nit del Patrimoni, que se celebrarà de manera simultània a les 15 ciutats declarades Patrimoni Mundial de la UNESCO

Dansa, concerts, visites guiades i exposicions són algunes de les activitats previstes per l'Ajuntament d'Eivissa.

Perquè puguis gaudir d'aquesta cita amb l'art, la cultura i els béns patrimonials t'aconsellem que t'acostis al centre d'Eivissa amb la L50, la línia d'autobús que enllaça els aparcaments dissuasoris de Gorg i GESA amb el nucli de Vila.

La L50 funciona de dilluns a diumenge des de primera hora del matí i fins a les 00,30 hores, amb trajectes cada 30 minuts.

Els actes arrencaran a partir de les 20,00 hores amb l'actuació de Diego Román al passeig de Vara de Rey i continuarà amb l'actuació de dansa contemporània a càrrec de la companyia Kor'sia al baluard de Santa Llúcia.

A més, els interessats podran visitar, entre les 20,00 hores i la una de la matinada, diferents espais culturals i museïtzats de Dalt Vila com el Museu d'Art Contemporani, el Museu Puget, el Centre d'Interpretació Madina Yabisa, els baluards museïtzats de Sant Pere, el Claustre i la sala del Refetor a l'Ajuntament, entre altres llocs.

Gaudeix de totes les activitats previstes sense haver de preocupar d'aparcar. Consulta quina línia s'adequa més a les teves necessitats i puja't a l'autobús.