Notícies i esdeveniments

Actualitat

La línia d'Es Gorg duplicarà el seu servei durant la nit del Vuit d'Agost

Aquest servei especial començarà a les 21.00 i conclourà a les 1.30 hores

La línia de transport públic Es Gorg (L50) duplicarà el seu servei durant la nit de la festa del Vuit d'Agost, connectant cada quinze minuts, de forma gratuïta, els aparcaments dissuasoris de GESA i Gorg amb tot el port vell d'Eivissa, des d'es Martell fins a la plaça de sa Riba.

Aquest servei especial començarà a les 21.00 i conclourà a les 1.30 hores, amb l'objectiu de facilitar el trasllat dels assistents a la festa del dia gran d'Eivissa, amb el tradicional castell de focs artificials que es llançarà al port de Vila.

La línia d’Es Gorg funciona de dilluns a diumenges amb un primer servei que surt des de l'aparcament de GESA a les 07.30 hores i amb un últim trajecte a les 00.30.

Cada dia, la seva freqüència de pas és de 30 minuts, que per a aquesta ocasió es reduirà a la meitat per tal d'augmentar la connectivitat entre els dissuasoris i el centre de les celebracions.

A més, per primera vegada, aquest any s'obrirà al públic el moll comercial del port d'Eivissa perquè qui ho vulgui pugui seguir des d'allà l'espectacle de focs artificials que començarà a mitjanit i es llançaran des del mur del port vell d'Eivissa.