Notícies i esdeveniments

Actualitat

La línia 16 et porta a les festes de Sant Carles

Participa de les celebracions en transport públic i oblidat de buscar aparcament

El poble de Sant Carles celebra aquest cap de setmana els actes centrals de les festes patronals. El calendari d'activitats s'estendrà fins al pròxim 24 de novembre amb nombroses activitats tradicionals, culturals i esportives.

En els propers dies, Sant Carles acollirà tallers infantils, concerts, exposicions de cotxes i motos antigues, i els actes tradicionals en honor al patró, que se celebren el diumenge 4 de novembre.

Propostes com la VI Cursa Sant Carles Xtrem 2018, el dissabte 10 de novembre, i la festa pagesa al Trull de Ca n'Andreu, prevista per al diumenge 18 de novembre, són cites destacades entre les activitats programades.

Participa de les celebracions en transport públic i oblidat de buscar aparcament. Pots fer-ho amb la línia L16 que uneix Santa Eulària-Las Dalias-Sant Carles amb freqüències cada dia.

Si véns d'una altra part de l'illa pots consultar els horaris i les línies que més et convinguin per arribar a Santa Eulària i fer connexió amb Sant Carles.

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de transport podràs obtenir de grans beneficis. En cas de tenir la T-Jove o la T-Daurada, viatges gratis.