Notícies i esdeveniments

Actualitat

Horari especial de bus per a la Flower de Sant Antoni

Aquest proper dissabte, 12 de gener, la localitat de Sant Antoni tornarà a omplir-se de flors i de vestits multicolors

Aquest proper dissabte, 12 de gener, la localitat de Sant Antoni tornarà a omplir-se de flors i de vestits multicolors. Es tracta de la celebració de la ja tradicional festa Flower Power.

Amb l'objectiu de facilitar l'accés al municipi de la badia de Portmany, evitar embussos i que t'oblidis de la recerca d'aparcament, s'ha programat un horari especial de la L03, que uneix Vila amb Sant Antoni.

Des de la parada d'Isidor Macabich, a Eivissa, hi haurà serveis d'autobús des de les 22,00 hores i fins a les 05.30 hores amb una freqüència de pas cada 30 minuts.

En sentit contrari -des de Sant Antoni a Eivissa- hi haurà trajectes des de les 22,00 hores i fins a les 06,00 hores del matí, cada 30 minuts.

A més, si vols anar a la festa flower infantil, Be happy, be hippy, que tindrà lloc a partir de les 18,00 hores a l'envelat del Passeig de ses Fonts, pots utilitzar els serveis habituals de la L03, que funciona a partir de les 07,17 hores, amb una freqüència de pas de 30 minuts i de 45 minuts, a partir de les 16,15 hores.

Si ets usuari d'alguna de les targetes de transport, recorda que tens beneficis i avantatges.

Ara, ja no hi ha excuses per no assistir a la Flower més emblemàtica de l'illa. Puja al bus i gaudeix.