Notícies i esdeveniments

Actualitat

Gaudeix del final de la gira La Vida Rima de Projecte Mut amb el Nit Bus

Des del Consell d'Eivissa et proposem que gaudeixis del concert, que tindrà lloc a les 21,00 hores a Santa Eulària, d' una forma segura i còmoda

El grup eivissenc Projecte Mut oferirà demà dissabte, 16 de febrer, l'últim concert de la gira La Vida Rima, a Santa Eulària.

Des del Consell d'Eivissa et proposem que gaudeixis del concert, que tindrà lloc a les 21,00 hores, amb el Nit Bus, una forma segura i còmoda d'anar de festa.

La línia D13-18, que connecta Santa Eulària amb Eivissa, compta amb trajectes especials des de les 23,25 hores i fins a les 03,00 hores de la matinada.

Des de la vila del Riu, les expedicions en transport públic surten a les 23,15, a les 00,30, 01,30 hores i 02,30 hores, mentre que en sentit contrari, des de la ciutat d'Eivissa, els trajectes parteixen a les hores en punt des de les 00.00 i fins a les 03,00 hores.

A més, dels trajectes previstos a la D13-18, el Consell d'Eivissa incrementa els serveis nocturns en les línies que uneixen Sant Antoni amb Vila, L8, amb parades a Cala de Bou, Sant Josep i Sant Jordi; la D3, des de Sant Antoni a Vila; la línia L25 que uneix Eivissa amb Sant Miquel, passant per Santa Gertrudis; i la L20C, que enllaça Sant Joan amb la ciutat d'Eivissa.

Si vols gaudir de la nit d'Eivissa d'una manera segura, puja al Nit Bus, una oportunitat per oblidar d'agafar el cotxe privat i aparcar.

Recorda que si ets titular d'alguna targeta del Transport Públic pots obtenir beneficis i grans descomptes, mentre que el trajecte és gratuït per a aquells que posseeixen la T-Jove i la T-Daurada.