Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Gaudeix de Sant Antoni, centre neuràlgic de l'esport, en bus

El municipi de Sant Antoni acollirà al llarg d'aquests dies festiu de Setmana Santa diferents proves d'esportives

El municipi de Sant Antoni acollirà al llarg d'aquests dies festiu de Setmana Santa diferents proves d'esportives que faran del municipi el centre neuràlgic dels amants del mar i de les bicicletes.

D'una banda, els participants de la XIX Volta a Eivissa MTB Internacional Bike Race arribaran el divendres i el dissabte a la vila de Portmany procedents de Vila i de Santa Eulària, respectivament. Diumenge, per la seva banda, la tercera i última prova es desenvoluparà exclusivament a Sant Antoni.

D'altra banda, la localitat de Sant Antoni acollirà l'arribada de les embarcacions participants en la nova edició de la Ruta de la Sal.

En total, la prova comptarà amb 185 embarcacions amb 1.128 regatistes a bord de 12 nacionalitats diferents i distribuïts en les tres versions: la versió Barcelona, ​​la de Dénia i la versió Mallorca.

Està previst que les primeres embarcacions arribin al port de Sant Antoni durant el matí de divendres, encara que tot dependrà de les condicions meteorològiques.

Si vols gaudir d'aquest ambient esportiu, només has de consultar les línies que millor et convinguin i comprovar els horaris. També tingues en compte que a causa de la prova de MTB, les línies L02 i L08 modificaran els seus recorreguts en determinats horaris.

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de Transport Públic del Consell d'Eivissa pots obtenir beneficis i descomptes. Si tens la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.