Notícies i esdeveniments

Actualitat

Gaudeix de Sant Antoni, centre neuràlgic de l'esport, en bus

El municipi de Sant Antoni acollirà al llarg d'aquests dies festiu de Setmana Santa diferents proves d'esportives

El municipi de Sant Antoni acollirà al llarg d'aquests dies festiu de Setmana Santa diferents proves d'esportives que faran del municipi el centre neuràlgic dels amants del mar i de les bicicletes.

D'una banda, els participants de la XIX Volta a Eivissa MTB Internacional Bike Race arribaran el divendres i el dissabte a la vila de Portmany procedents de Vila i de Santa Eulària, respectivament. Diumenge, per la seva banda, la tercera i última prova es desenvoluparà exclusivament a Sant Antoni.

D'altra banda, la localitat de Sant Antoni acollirà l'arribada de les embarcacions participants en la nova edició de la Ruta de la Sal.

En total, la prova comptarà amb 185 embarcacions amb 1.128 regatistes a bord de 12 nacionalitats diferents i distribuïts en les tres versions: la versió Barcelona, ​​la de Dénia i la versió Mallorca.

Està previst que les primeres embarcacions arribin al port de Sant Antoni durant el matí de divendres, encara que tot dependrà de les condicions meteorològiques.

Si vols gaudir d'aquest ambient esportiu, només has de consultar les línies que millor et convinguin i comprovar els horaris. També tingues en compte que a causa de la prova de MTB, les línies L02 i L08 modificaran els seus recorreguts en determinats horaris.

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de Transport Públic del Consell d'Eivissa pots obtenir beneficis i descomptes. Si tens la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.