Notícies i esdeveniments

Actualitat

Fira de la Llagosta i concurs de frita de matances, en transport públic

La III Fira de la Llagosta, la Gamba i el Peix d'Eivissa se celebra aquest dissabte en el Passeig del Mar de Sant Antoni

Aquest dissabte 13 d'abril tens dues cites amb el producte local i els sabors tradicionals d'Eivissa en les localitats de Sant Antoni i Sant Jordi.

La III Fira de la Llagosta, la Gamba i el Peix d'Eivissa se celebra aquest dissabte en el Passeig del Mar de Sant Antoni, a partir de les 11.00 hores, per a donar a conèixer els productes frescos del litoral pitiús.

Vuit restaurants, dos ‘foodtracks’ i les confraries de pescadors oferiran degustacions de tapes a cinc euros, en un jornada que comptarà amb diferents activitats, com a tallers de pesca, excursions, mostra d'artesania i música. 

D’altra banda, l'Ajuntament de Sant Josep organitzarà també aquest dissabte el primer Concurs interestel·lar de frita de matances, que tindrà lloc a Sant Jordi, a partir de les 12.00 hores.

Comptarà amb el concert de la Banda Municipal, ball pagès i, havent dinat, arribarà el torn de la música en viu amb Dr.Trapero, Uncle Sal, i Dj’s.

Perquè puguis gaudir d'aquestes jornades gastronòmiques sense preocupar-te de conduir et recomanem que utilitzi el transport públic d'Eivissa.

Per a arribar a Sant Antoni comptes amb quatre línies de bus que connecten la Vila de Portmany amb diferents punts de l'illa: la Línia 3 uneix l'estació de Sant Antoni amb l'estació d'Eivissa, situada en l’edifici Cetis; la Línia 2, connecta Sant Antoni amb Port des Torrent; la Línia 8 enllaça Vila i Sant Antoni passant per Sant Josep, i la Línia 19 connecta la Vila de Portmany amb Santa Eulària.

Per a arribar a Sant Jordi, pots utilitzar la Línia 10 que connecta l'estació del Cetis amb l'aeroport d'Eivissa i que té una parada al poble. 

En l'apartat de línies de la web ibiza.tib.org pots consultar les parades i els horaris

Recorda que si ets titular d'algunes de les targetes del Transport Públic d'Eivissa podràs aconseguir avantatges i beneficis en cadascun dels trajectes que realitzis.