Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Fira de la Llagosta i concurs de frita de matances, en transport públic

La III Fira de la Llagosta, la Gamba i el Peix d'Eivissa se celebra aquest dissabte en el Passeig del Mar de Sant Antoni

Aquest dissabte 13 d'abril tens dues cites amb el producte local i els sabors tradicionals d'Eivissa en les localitats de Sant Antoni i Sant Jordi.

La III Fira de la Llagosta, la Gamba i el Peix d'Eivissa se celebra aquest dissabte en el Passeig del Mar de Sant Antoni, a partir de les 11.00 hores, per a donar a conèixer els productes frescos del litoral pitiús.

Vuit restaurants, dos ‘foodtracks’ i les confraries de pescadors oferiran degustacions de tapes a cinc euros, en un jornada que comptarà amb diferents activitats, com a tallers de pesca, excursions, mostra d'artesania i música. 

D’altra banda, l'Ajuntament de Sant Josep organitzarà també aquest dissabte el primer Concurs interestel·lar de frita de matances, que tindrà lloc a Sant Jordi, a partir de les 12.00 hores.

Comptarà amb el concert de la Banda Municipal, ball pagès i, havent dinat, arribarà el torn de la música en viu amb Dr.Trapero, Uncle Sal, i Dj’s.

Perquè puguis gaudir d'aquestes jornades gastronòmiques sense preocupar-te de conduir et recomanem que utilitzi el transport públic d'Eivissa.

Per a arribar a Sant Antoni comptes amb quatre línies de bus que connecten la Vila de Portmany amb diferents punts de l'illa: la Línia 3 uneix l'estació de Sant Antoni amb l'estació d'Eivissa, situada en l’edifici Cetis; la Línia 2, connecta Sant Antoni amb Port des Torrent; la Línia 8 enllaça Vila i Sant Antoni passant per Sant Josep, i la Línia 19 connecta la Vila de Portmany amb Santa Eulària.

Per a arribar a Sant Jordi, pots utilitzar la Línia 10 que connecta l'estació del Cetis amb l'aeroport d'Eivissa i que té una parada al poble. 

En l'apartat de línies de la web ibiza.tib.org pots consultar les parades i els horaris

Recorda que si ets titular d'algunes de les targetes del Transport Públic d'Eivissa podràs aconseguir avantatges i beneficis en cadascun dels trajectes que realitzis.