Notícies i esdeveniments

Actualitat

Dues línies d'autobús gratuït per a gaudir de la Fira de la Sal

Des de divendres, 26 d'octubre, a la tarda, i fins diumenge, al Parc Natural de Ses Salines acollirà la III Fira de la Sal

Des de divendres, 26 d'octubre, a la tarda, i fins diumenge, al Parc Natural de Ses Salines acollirà la III Fira de la Sal, amb multitud d'activitats previstes per a conèixer de primera mà el món saliner.

Per a això, el dissabte i el diumenge, hi haurà un servei d'autobús gratuït, amb dues línies diferenciades, per facilitar l'accés al Parc Natural de ses Salines.

En el primer dels casos, hi haurà una línia que unirà Sant Jordi amb ses Salines, amb parada al Centre d'Interpretació i a Can Teixidor. Aquesta línia estarà en funcionament des de les 10,30 hores i fins a les 14,00 hores amb sortides cada 30 minuts. Els interessats podran agafar el bus gratuït al Banc Sabadell, a Sant Jordi, mentre que a ses Salines, el bus es podrà agafar a Can Masià.

D'altra banda, s'habilitarà una segona línia gratuïta que recorrerà al Parc Natural de ses Salines. En aquest cas l'horari serà de 10,30 hores fins a les 14,00 hores amb parades al Centre d'Interpretació, a la Torre de sa Sal Rossa i, diumenge, a l'Antic Munt de Sal.

Durant tot el cap de setmana es podrà visitar el Centre d'Interpretació de ses Salines per a l'observació d'aus, conèixer la història de la sal i de ses Salines així com la forma en què treballaven els antics saliners.