Notícies i esdeveniments

Actualitat

En transport públic a les Festes de Maig de Santa Eulària

Diverses línies connecten el nucli urbà de la Vila del Riu

El municipi de Santa Eulària celebra aquests dies les seves tradicionals festes ‘Anem a Maig’ amb un calendari d'activitats que es prolongarà fins al pròxim 8 de juny.

Entre els principals esdeveniments, destaca la Festa de l’1 de Maig, que tindrà lloc aquest dimecres, i que inclou la celebració 25 aniversari del Museu d'Etnogràfic d'Eivissa, Can Ros, amb una ballada popular, visita teatralitzada, concert i rifes d’estil pagès.

El plat fort de les festes serà el gran concert de Rosario Flores, al costat del Palau de Congressos, el dissabte a les 22.00 hores.

Perquè puguis gaudir de les festes de Santa Eulària d'una forma segura i còmoda, et proposem que utilitzis el transport públic de l’illa.

Diverses línies connecten el nucli urbà de la Vila del Riu, com poden ser la L13 (Eivissa-Santa Eulària), la L16 (Santa Eulària-Sant Carles), la L16B (Es Figueral-Santa Eulària), i la L18-A (Es Canar-Santa Eulària).

A més, si tornes a la nit comptes amb el servei de Nit Bus (LN13) entre Eivissa i Santa Eulària, que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

Consulta en l'apartat de línies de la web ibiza.tib.org els horaris i les parades que més et convinguin per a assistir a les Festes de Maig. El programa de festes el pots consultar en la web santaeulalia.net.

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de Transport Públic del Consell d'Eivissa pots obtenir beneficis i descomptes. Si posseeixes la T-Daurada o la T- Jove, viatges gratis.