Notícies i esdeveniments

Actualitat

En bus a les festes de Puig d’en Valls

Música en directe, activitats infantils i jornades esportives conformen el calendari de festejos

La localitat de Puig d'en Valls celebra aquests dies les seves festes patronals amb un programa d'activitats que s'estendrà fins al proper 16 de juny.

Música en directe, activitats infantils i jornades esportives conformen el calendari de festejos, que aquest dissabte 18 de maig oferirà la festa amb música dels 80, com a avantsala del dia gran, que serà el diumenge i començarà amb les celebracions tradicionals a partir de les 11.00 hores.

Perquè gaudeixis de les celebracions patronals sense preocupar-te d'aparcar et recomanem que utilitzis el transport públic d'Eivissa.

Les línies L12A i L12B connecten Puig d'en Valls amb l'Estació d'Autobusos d'Eivissa (CETIS), a la qual a més podràs arribar amb connexions des de diferents punts de l'illa.

Pots consultar els horaris que més et convinguin a l'apartat de línies del web ibiza.tib.org i el programa de festes a santaeulalia.net

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de Transport Públic del Consell d'Eivissa pots obtenir beneficis i descomptes. Si tens la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.