Notícies i esdeveniments

Actualitat

El servei de Benirràs "platja connectada" ja està en marxa fins a l’octubre

Els usuaris tendran a la seua disposició el servei d'autobús durant tots els diumenges

A partir del 3 de juny i fins al mes d'octubre, els usuaris de la platja de Benirràs tendran a la seua disposició el servei d'autobús durant tots els diumenges. Aquest servei uneix l'aparcament de sa Plana (prop de Can Curuné) fins a la mateixa platja des de les 16.15 i fins a les 00.00 hores.
 
Per la seua banda, l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja tancarà durant tots els diumenges l'accés rodat a la platja amb vehicle privat des de les 16.00 i fins a les 23.00 hores per tal de garantir la seguretat dels usuaris de Benirràs.
 
El servei de bus llançadora es completa amb l'ampliació de línies i freqüències que connecten Benirràs amb els municipis d'Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu i Portinatx.
 
Així l'L23 uneix el centre de la ciutat d'Eivissa amb Benirràs durant tots els dies de la setmana amb quatre serveis de dilluns a dissabtes, i dos els diumenges. En sentit contrari, des de Benirràs a Eivissa, hi haurà quatre serveis de dilluns a dissabte i tres més diumenge (15.45, 16.30 i 00.00 hores).
 
La línia L23A enllaça Sant Antoni amb Benirràs durant tots els dies de la setmana incrementant de manera substancial seu servei. Durant el passat any, només hi havia servei durant els diumenges.
 
L'L23B uneix el nucli de Santa Eulària amb Benirràs de dilluns a diumenge, mentre que l'L23C enllaça Portinatx amb Benirràs, passant pel nucli urbà de Sant Joan, de dilluns a diumenge.
 
El servei públic d'autobús que dóna accés al litoral eivissenc amb la marca "Platja Connectada" es va iniciar el 2016 amb una experiència pilot a Cala Salada. Després de la bona acollida, el 2017 el servei es va ampliar amb noves rutes i horaris a platges de Comte i Benirràs, i també serveix per promocionar la resta de línies de transport públic que permeten accedir a les platges de l'illa durant els mesos d'estiu, per tal de fomentar una mobilitat més sostenible entre residents i turistes.