Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

El servei de Benirràs "platja connectada" ja està en marxa fins a l’octubre

Els usuaris tendran a la seua disposició el servei d'autobús durant tots els diumenges

A partir del 3 de juny i fins al mes d'octubre, els usuaris de la platja de Benirràs tendran a la seua disposició el servei d'autobús durant tots els diumenges. Aquest servei uneix l'aparcament de sa Plana (prop de Can Curuné) fins a la mateixa platja des de les 16.15 i fins a les 00.00 hores.
 
Per la seua banda, l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja tancarà durant tots els diumenges l'accés rodat a la platja amb vehicle privat des de les 16.00 i fins a les 23.00 hores per tal de garantir la seguretat dels usuaris de Benirràs.
 
El servei de bus llançadora es completa amb l'ampliació de línies i freqüències que connecten Benirràs amb els municipis d'Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu i Portinatx.
 
Així l'L23 uneix el centre de la ciutat d'Eivissa amb Benirràs durant tots els dies de la setmana amb quatre serveis de dilluns a dissabtes, i dos els diumenges. En sentit contrari, des de Benirràs a Eivissa, hi haurà quatre serveis de dilluns a dissabte i tres més diumenge (15.45, 16.30 i 00.00 hores).
 
La línia L23A enllaça Sant Antoni amb Benirràs durant tots els dies de la setmana incrementant de manera substancial seu servei. Durant el passat any, només hi havia servei durant els diumenges.
 
L'L23B uneix el nucli de Santa Eulària amb Benirràs de dilluns a diumenge, mentre que l'L23C enllaça Portinatx amb Benirràs, passant pel nucli urbà de Sant Joan, de dilluns a diumenge.
 
El servei públic d'autobús que dóna accés al litoral eivissenc amb la marca "Platja Connectada" es va iniciar el 2016 amb una experiència pilot a Cala Salada. Després de la bona acollida, el 2017 el servei es va ampliar amb noves rutes i horaris a platges de Comte i Benirràs, i també serveix per promocionar la resta de línies de transport públic que permeten accedir a les platges de l'illa durant els mesos d'estiu, per tal de fomentar una mobilitat més sostenible entre residents i turistes.