Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell reparteix durant l'estiu 50.000 guies de transport públic

Les guies són en català, castellà i anglès, i contenen tots els horaris, parades i enllaços de la temporada d'estiu

El Consell d'Eivissa repartirà durant aquest estiu un total 50.000 guies de butxaca amb els serveis i horaris que ofereix la xarxa insular de Transport Públic, que han estat editades especialment per a la temporada estival. 

Les guies són en català, castellà i anglès, i contenen tots els horaris, parades i enllaços de la temporada d'estiu, des de maig fins a octubre.

A més, inclouen informació sobre les 30 platges de l'illa a les que es pot arribar amb autobús, un mapa de línies, els horaris i freqüències del Discobus i les connexions amb l'Aeroport d'Eivissa.

Les noves guies tenen format desplegable i disposen d'una butxaca perquè l'usuari pugui guardar la seua targeta de transport.

Estan disponibles de forma gratuïta a totes les oficines de Turisme del Consell, en la mateixa seu de la institució, als ajuntaments, a l'estació d'autobusos de Sant Antoni i en més de 200 establiments turístics.

Per primera vegada aquest any, el Consell ha editat una guia de transport per a l'hivern i una altra per a l'estiu.

L'objectiu és facilitar a l'usuari la informació diferenciada dels horaris i dels canvis de serveis que hi ha entre les dues temporades.

Entre els serveis d'estiu cal recordar el programa 'Platges Connectades’, que facilita l'accés amb autobús a les platges de Benirràs, Platges de Comte i Cala Salada.

Una altra novetat d'aquesta temporada és la posada en marxa de la connexió diària entre es Cubells i Sant Josep, des de l'1 de juny, mitjançant la línia L42.

Els usuaris de la targeta de transport poden beneficiar-se de descomptes, i en el cas de la T-Daurada i la T-Jove, els viatges són gratis.

El pressupost de les 50.000 guies per a aquest estiu ha estat de 9.650 euros.

El Consell d'Eivissa també recorda que tots els horaris i les línies es poden consultar a través d'Internet, en el web https://eivissa.tib.org/ o https://ibiza.tib.org/, així com a través de l'apartat de transport públic de l'aplicació gratuïta de Google Maps.