Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell habilitarà tres noves parades d'autobús en el primer cinturó de ronda de la ciutat d'Eivissa

Serviran per millorar el servei de transport davant la pròxima reobertura de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa, CETIS

El Consell d'Eivissa ha aprovat la creació de tres noves parades d'autobús en el primer cinturó de ronda (EI-10) que serviran per millorar el servei de transport davant els nous recorreguts previstos amb la pròxima reobertura de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa, CETIS.

Dos de les parades s'ubicaran a l'altura de la Comissaria de Policia Nacional, un en cada sentit, i l'altra a la zona de l'aparcament des Gorg, davant la parada ja existent, al costat del pas de vianants de ses Feixes de Vila.

L'habilitació d'aquestes noves parades a l'EI-10 s'estableix dins de l'acord de col·laboració entre el Consell d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa i pel fet que determinades línies d'autobús interurbà ja no circularan pel centre de la ciutat, pel que augmentarà la circulació per alguns trams del primer cinturó.

Des del departament de Mobilitat del Consell d'Eivissa es considera que amb la creació d'aquestes noves parades s'ajudarà a millorar la prestació del servei de transport públic.

Cada parada tendrà una longitud de 45 metres i estarà formada per un carril de desacceleració de 15 metres, un baixador de 15 metres i un carril d'acceleració de 15 metres.

El projecte, que sortirà a exposició pública en els pròxims dies, compta amb un pressupost base de licitació de 95.695,29 euros.