Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell habilitarà tres noves parades d'autobús en el primer cinturó de ronda de la ciutat d'Eivissa

Serviran per millorar el servei de transport davant la pròxima reobertura de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa, CETIS

El Consell d'Eivissa ha aprovat la creació de tres noves parades d'autobús en el primer cinturó de ronda (EI-10) que serviran per millorar el servei de transport davant els nous recorreguts previstos amb la pròxima reobertura de l'Estació d'Autobusos d'Eivissa, CETIS.

Dos de les parades s'ubicaran a l'altura de la Comissaria de Policia Nacional, un en cada sentit, i l'altra a la zona de l'aparcament des Gorg, davant la parada ja existent, al costat del pas de vianants de ses Feixes de Vila.

L'habilitació d'aquestes noves parades a l'EI-10 s'estableix dins de l'acord de col·laboració entre el Consell d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa i pel fet que determinades línies d'autobús interurbà ja no circularan pel centre de la ciutat, pel que augmentarà la circulació per alguns trams del primer cinturó.

Des del departament de Mobilitat del Consell d'Eivissa es considera que amb la creació d'aquestes noves parades s'ajudarà a millorar la prestació del servei de transport públic.

Cada parada tendrà una longitud de 45 metres i estarà formada per un carril de desacceleració de 15 metres, un baixador de 15 metres i un carril d'acceleració de 15 metres.

El projecte, que sortirà a exposició pública en els pròxims dies, compta amb un pressupost base de licitació de 95.695,29 euros.