Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell d'Eivissa millora les línies d'autobús de Platja d'en Bossa, Puig d'en Valls i Jesús

Aquesta iniciativa forma part de les mesures que s'estan duent a terme per adaptar el servei a les necessitats dels usuaris

El Consell d'Eivissa ha reforçat el servei de la Línia 14 (Eivissa- Platja d'en Bossa), amb una freqüència de pas de mitja hora, davant de la freqüència d'una hora que es prestava en temporada baixa des de fa anys.

Aquesta iniciativa forma part de les mesures que s'estan duent a terme del Departament de Territori i Mobilitat per fomentar l'ús de l'autobús i adaptar el servei a les necessitats dels usuaris.

El reforç de la Línia 14 respon així mateix a les peticions en aquest sentit realitzades pels residents a Platja d'en Bossa, així com per l'Ajuntament d'Eivissa.

D'altra banda, les línies 12 A i 12B han tornat a recuperar el servei circular per enllaçar la ciutat amb els principals nuclis de població del sud del municipi de Santa Eulària.

Així, la Línia 12A (Eivissa - Can Misses - Puig d'en Valls - Jesús) sortirà cada hora a les mitges des de Vila, realitzant el següent trajecte: Isidor Macabich - Can Misses - Puig d'en Valls - Jesús - Cap Martinet - Talamanca - Vuit d'Agost (Centre de Salut) - Isidor Macabich.

La Línia 12B (Eivissa - Talamanca - Cap Martinet - Jesús) també farà un recorregut circular, tenint la seua sortida a les hores en punt des de Vila. Les seues parades seran: Isidor Macabich - Vuit d'Agost (Centre de Salut de Vila) - Talamanca - Cap Martinet - Jesús - Puig d'en Valls - Can Misses - Av. d'Espanya - Isidor Macabich.