Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell d'Eivissa incorpora la línia 'Aeroport Express' que uneix l'Aeroport amb Eivissa en 20 minuts

La nova línea 'Aeroport Express' sortirà des de les 7:15 del matí cada 30 minuts des de l'Aeroport en direcció al Port d'Eivissa, on l'arribada es donarà en tan sols 20 minuts des de la sortida de la terminal.

 

 

També s'habiliten noves parades a la zona de Can Raspalls atenent a una reclamació dels usuaris de la residència, l'escola i l'institut

 

La nova línia 'Aeroport Express' uneix la terminal de es Codolar amb el centre de la ciutat d'Eivissa en només 20 minuts gràcies a la reducció d'aturades i de les millores efectuades a la que, fins ara, era la única línia que unia Vila amb l'Aeroport, la L-10.

 

La nova línea 'Aeroport Express' sortirà des de les 7:15 del matí cada 30 minuts des de l'Aeroport en direcció al Port d'Eivissa, on l'arribada es donarà en tan sols 20 minuts des de la sortida de la terminal. A continuació el mateix autobús es dirigirà als jutjats, amb arribada prevista 25 minuts després de la sortida de l'aeroport, i tancarà el recorregut circular emprenent de nou el viatge directe cap a l'aeroport amb arribada en 20 minuts. 

 

Canvis a la L-10

 

La creació d'aquesta línia ha permès fer millores a la línia L10 que uneix Eivissa amb Sant Jordi de ses Salines, i aquesta localitat amb l'aeroport. Encara que l'origen i el destí d'aquesta línia continuarà sent el mateix, amb la nova programació s'afegeixen dos aturades més: una a la Residència i centre de dia Can Raspalls i un altra a l'encreuament amb la platja d'en Bossa. 

 

Els canvis no només han estat al recorregut, sinó que s'ha ajustat la freqüència a la realitat. Així, en comptes de passar cada 20 minuts, els autobusos d'aquesta línia ho faran cada 30 minuts.

D'aquesta manera, les parades que farà aquest autobús seran: Jutjats, Estació d'Autobusos d'Eivissa CETIS, Cases Barates 1, Cases Barates 2, Renault, es Tabaquet, Can Sendón, IES Algarb, Can Raspalls, carrer de Guillem de Montgrí, creuament platja d'en Bossa, Sant Jordi, ses Campanes, can Fornís, Zona Industrial, Citubo, La Ponderosa i Aeroport.

 

Un autobús cada 15 minuts

 

La millora a la L10 amb més aturades i freqüències que s'ajusten a la realitat, i la creació d'una línia 'Aeroport Express' serviran per millorar substancialment el servei a un punt, l'aeroport, Així cada 15 minuts sortirà un autobús des de l’aeroport (alternant-se L10 i Aeroport Express) per donar un servei de màxima qualitat i eficiència.