Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell d’Eivissa activa una nova línia de bus entre Sant Antoni, Cala Bassa i Platges de Comte

El Consell d’Eivissa posarà en marxa a partir de dimarts vinent, dia 11 d’agost, una nova línia circular que connectarà el poble de Sant Antoni amb Cala Bassa i Platges de Comte

El Consell d’Eivissa posarà en marxa a partir de dimarts vinent, dia 11 d’agost, una nova línia circular que connectarà el poble de Sant Antoni amb Cala Bassa i Platges de Comte. Aquest servei ha estat coordinat amb l’ajuntament de Sant Josep per tal que les persones que decideixin fer ús del transport públic tindran assegurat poder entrar a alguna d’aquestes dues zones de la costa eivissenca.

«Hem arribat a un acord amb Sant Josep per fer una reserva d’aforament. Els residents i els turistes que decideixin apostar per aquest transport públic no hauran d’esperar que surti gent de la platja per a poder entrar, ja que la reserva farà que no s’arribi al màxim previst per l’Ajuntament. Agraïm la seua col·laboració i la del regidor de Transports, Josep Guasch», ha explicat el conseller d’Innovació, Participació, Transparència i Transports, Javier Torres.

Les expedicions sortiran de Sant Antoni a les 10, 12, 15, 17 i 19 hores. Tota la informació del transport públic de l’illa es pot consultar al web www.eivissa.tib.org.

D’aquesta manera, el Consell d’Eivissa i l’Ajuntament de Sant Josep volen fomentar l’aposta pel transport públic enfront del vehicle particular, a més de dinamitzar aquestes zones turístiques amb una millora del servei.