Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell assumeix la titularitat de l'estació d'autobusos de Sant Antoni

L'estació passa a ser propietat del Consell Insular en qualitat de bé de domini públic

El Consell d'Eivissa ha acceptat assumir la titularitat de l'estació d'autobusos de Sant Antoni, situada al carrer Londres de la localitat, una vegada que l'Ajuntament de la Vila de Portmany ha culminat l'expropiació dels terrenys on s'ubica.

La institució ha aprovat en el ple de juliol assumir, lliure de càrregues, la titularitat de l’estació. L'edificació està valorada en 3.800.927,04 d'euros i el terreny en 606.587,81 euros.

L'estació passa a ser propietat del Consell Insular en qualitat de bé de domini públic, amb vista a la seva incorporació en la concessió del nou sistema insular de transport públic regular de viatgers per carretera.

L'actual sistema de gestió de l'estació per part de prestadors de transport públic de viatgers per carretera es mantindrà fins que s'incorpori en el nou sistema de transport, sense perjudici de la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'associació insular de transportistes de servei regular.

El proper pas serà la signatura d'una acta entre Consell i Ajuntament de Sant Antoni per a la formalització del traspàs, en un termini màxim d'un mes.

També es preveu l'aplicació de la quantia econòmica màxima anual de 159.058 euros a l'any a càrrec del Consell mentre no es procedeixi a la seva gestió per part de les actuals o futures empreses d'autobusos de transport regular de viatgers.

Per a l'any 2018, pels mesos transcorreguts, es farà una aportació màxima a càrrec del pressupost en vigor de 66.274,17 euros.