Notícies i esdeveniments

Actualitat

El bus et porta als mercats més autèntics de l'illa

Durant els mesos d'estiu, els diferents racons d'Eivissa s'omplen de mercats plens d'artesania i productes de la terra

Durant els mesos d'estiu, els diferents racons d'Eivissa s'omplen de mercats plens d'artesania i productes de la terra.

Una mostra d'això, és Art & Mercat Sant Antoni, que se celebra cada divendres a la badia de Portmany a s'Era d'en Manyà, el carrer Rosell i Bisbe Torres, darrere de l'església. Productes artesans, pintures i escultures són alguns dels elements que podràs trobar en aquesta localització.

Sant Rafel, per la seva banda, acull cada dijous la Mostra Artesanal des de les 19.00 hores i fins a les 23.30 hores. En aquest cas, podràs trobar artesania tradicional, ceràmica, productes agrícoles i, tot això, animat per música en viu i ball pagès.

L'entorn màgic de Sant Miquel també té el seu Mercat d'Artesania, tots els dijous des de les 18.00 i fins a les 22.00 hores, amb animació en viu i llocs amb productes d'allò més originals.

Sant Josep, per la seva banda, organitza els dissabtes al matí un mercat de productes locals. A més, al llarg de diferents dissabtes es celebren tallers gastronòmics o conferències relacionades amb la cultura tradicional eivissenca.

Si vols gaudir d'aquests plans, només has de consultar la línia que millor et convingui i triar l'horari que s'adapti a tu.

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de transport pots obtenir descomptes i beneficis. Si ets titular de la T-Jove o la T-Daurada, viatges gratis.