Notícies i esdeveniments

Actualitat

Diferents línies de bus alteraran els seus recorreguts aquest dissabte per la prova Ibiza Media Maratón

La prova, que es desenvolupa entre Sant Josep i Vila, afectarà a les línies de transport públic des de les 17:30 hores i fins les 20:30 hores

Diferents línies d'autobús es veuran obligades a alterar els seus recorreguts al llarg de la tarda d'aquest dissabte, 27 d'abril, per la celebració de la prova esportiva Ibiza Media Maratón.

La prova, que es desenvolupa entre Sant Josep i Vila, afectarà a les línies de transport públic des de les 17:30 hores i fins les 20:30 hores.

Així, la L08 (Sant Antoni-Sant Josep-Eivissa) i la L10 (Aeroport-Eivissa) es veuran obligades a accedir a la ciutat de Vila per la vía E20 des de la rotonda de Can Sifre i fins al Carrer Corona per arribar a l'estació CETIS.

La L10 podrà, prèviament, circular pel primer cinturó fins a la rotonda del port de Vila per accedir a l'avinguda Isidor Macabich.

La L12B (Eivissa-Talamanca-Cap Martinet-Jesús-Puig d'en Valls-Can Misses-Eivissa) no podrà realitzar la circulació per l'avinguda Espanya ni per l'avinguda Isidor Macabich.

Per la seva banda, la L14 (Platja d'en Bossa-Eivissa) haurà d'anar directament pel primer cinturó de ronda (E10) fins a l'estació CETIS sense poder circular per l'Avinguda Espanya ni per l'avinguda Isidor Macabich.

Finalment la L45 (Vara de Rey- Dalt Vila-Can Misses- Cases Barates-Cas Serres), interromprà el servei que realitza per Dalt Vila durant la prova esportiva i només podrà realitzar la circulació per Can Misses, Can Escandell i Cas Serres.

En cas que l'organització de la prova esportiva mantingui un carril de circulació per al trànsit rodat, es podran realitzar els recorreguts ordinaris amb els conseqüents retards que es puguin originar per la congestió circulatòria.