Notícies i esdeveniments

Actualitat

De compres en bus fins al Mercat de Sant Josep

Es tracta de la III edició del Mercat de Sant Josep, que tindrà lloc cada dissabte, en horari de matí

Els carrers del municipi de Sant Josep tornaran a acollir, a partir d'aquest dissabte i fins al mes d'octubre, a unes 40 parades de productes ecològics, locals i d'artesania.
 
Es tracta de la III edició del Mercat de Sant Josep, que tindrà lloc cada dissabte, en horari de matí, i que aquest any també inclou altres activitats com tallers de cultura tradicional eivissenca, tallers gastronòmics o trobades per aprendre a reciclar.
 
Si vols visitar el mercat i aprofitar per fer les teves compres, puja a l'autobús i oblida't d'aparcar. La línia L08 enllaça Sant Antoni amb Sant Josep i Vila. Té servei des de les 07,30 hores i fins a les 21,45 hores, amb una freqüència de pas cada hora, si surts des de la ciutat de Vila.
 
D'altra banda, la línia L09 enllaça Sant Antoni amb Sant Josep i l'aeroport. El seu horari s'estén des de les 06,00 hores i fins a la mitjanit amb trajectes cada hora.
 
Si arribes des d'un altre punt de l'illa, t'aconsellem que visitis l'apartat Línies i busquis la millor opció.
 
Recorda que si ets titular d'algunes de les targetes de transport pots obtenir descomptes i avantatges. Si tens la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.