Notícies i esdeveniments

Actualitat

Cinc línies de bus es veuran afectades aquest diumenge a la Cursa de s'Indiot

La prova esportiva ciclista començarà a les 10,00 hores del matí

Cinc línies de la Xarxa Insular de Transport Públic d'Eivissa es veuran afectades aquest diumenge, 9 de desembre, per la Cursa de s'Indiot, prova esportiva ciclista, que començarà a les 10.00 hores del matí amb un recorregut que partirà des Puig d'en Valls cap a Santa Eulària i tornarà de nou al punt d'inici.

Les línies afectades són:

  • L13 Eivissa-Santa Eulària. Aquesta línia es veurà afectada a la sortida d'Eivissa a Santa Eulària, de les 9.50 hores, que haurà de anul·lar per coincidir amb l'horari de la prova. Pel mateix motiu, tampoc es realitzarà la sortida programada per a les 10.15 hores, de Santa Eulària a Eivissa.

 

  • L16 Santa Eulària-Sant Carles. Es anul·lar la sortida prevista per a les 10.25 hores per coincidència horària amb la cursa.

 

  • L12A i L12B. Les dues línies, amb un recorregut circular que discorre per Puig d'en Valls i un tram del Camí Vell de Sant Mateu, també es veuran afectades amb retards, sobretot a la sortida, pel pas dels ciclistes per la zona entre les 10.10 i les 10.20 hores. A més, es canviarà el recorregut de les dues línies. Així, les sortides de les 11.00 hores de la L12B i de les 11.30 hores de la L12A faran el trajecte entre Jesús i Can Misses per la E.20, sense circular per Puig d'en Valls ni realitzar les parades corresponents.

 

  • L50 Aparcament GESA-Gorg-Puig d'en Valls-s'Olivera. En aquest cas els serveis de les 09. 30hores i de les 10. 00 hores (a la sortida de la cursa) i de les 11.00 hores i les 11.30 hores (a l'arribada) no realitzarà el circuit entre el pàrquing de Gesa, Puig d'en Valls i s'Olivera. En aquest cas només es farà el recorregut circular entre el pàrquing de Gesa-Gorg i Eivissa.